Üdvözöljük a Tisztviselő.hu állásportálon.  Ezen a portálon a közszférán belüli kormány­tiszt­vi­selői, köztisztviselői és közalkalmazotti nyitott pozíciók érhetőek el.

A TISZTVISELO.HU/TISZTVISELŐ.HU szakosodáson alapuló oldal, ahol a közigazgatás szektorában érvényesülni kívánó szakemberek, álláskeresők lehetőségeit integráljuk.  Az integráció pillérei a szakértelem, a jó szoftver, a komfortos használat, a biztonság, és a vonzó sokszínűség.

Regisztráció nélkül szabadon kereshet az álláshelyek között. Regisztráció után lehetőség nyílik önéletrajzának elhelyezésére is adatbázisunkban, díjmentesen. Az önéletrajz elhelyezése a toborzási adatbázisban azonban nem jelenti azt, hogy ezzel Ön automatikusan pályázatát is benyújtotta. Amennyiben egy közzétett pályázat felkelti érdeklődését, úgy az abban foglaltak szerint kell pályázatát továbbítania a munkáltatóhoz.

Tájékoztatjuk Önt, hogy az állásportálon található pályázatok tartalmáért a pályázatot elhelyező, kiíró szerv felel, a Tisztviselő.hu csak közzéteszi azokat.

 

A TISZTVISELŐ.HU csapata

Projektmenedzser:

Vargáné Kecskeméti Magdolna

Okleveles közigazgatási szakértő